Batman Anadolu Lisesi Kültür ve Edebiyat Kulübü 'nün bu yıl ikincisini düzenlediği Şiir Dinletisi 2-3 Mayıs tarihlerinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi ve beğenisini kazanan şiir dinletisinde birbirinden güzel şiirler öğrenciler tarafından okundu. Ayrıca okulumuz öğretmenlerinden Hatice İĞSEN de şiir okuyarak dinletiye renk kattı. Emeklerinden dolayı okulumuz Edebiyat öğretmeni ve Kültür ve Edebiyat Kulübü başkanı Yeşim YILDIZ TANRIKULU'na ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

06.05.2024 69

06-05-202406-05-202406-05-2024