ULUSAL DÜZEYDE YAPILAN ''BİLİMLE BULUŞ'' PROJESİNDE  ÖĞRENCİMİZDEN BÜYÜK  BAŞARI

ULUSAL DÜZEYDE YAPILAN ''BİLİMLE BULUŞ'' PROJESİNDE ÖĞRENCİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

26.05.2022 295

Öğrencimiz Ekrem ÖZENÇ (11/A) YGA akademi ve BAYER işbirliği ile hazırlanan  "BİLİMLE BULUŞ" projesine katılmaya hak kazanan 25 öğrenciden biri olmuştur. Türkiye geneli 2100 lise öğrencisi arasından 5 aylık performans değerlendirmesi ve mülakat sonucunda asil katılımcı seçilen ve İstanbul'da yapılacak  Yaz Kampı'nda  Birleşmiş Milletler'in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları "Sağlık ve Kaliteli Yaşam" ve "Açlığa Son"u temel alarak çalışmalar gerçekleştirecek olan öğrencimizi tebrik ediyoruz. Ayrıca öğrencimize Bayer'in girişim hızlandırma programı G4A Turkey'e seçilen startup şirketlerinde ve YGA Ventures'da staj imkanı sunulacak.