OKULUMUZDAN 7. FİDAN ŞENLİĞİ

04.03.2022 346

İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Okulumuz ve Batman Orman İşletme Müdürlüğünün iş birliğiyle hayata geçirilen 7. Fidan Şenliği "Doğaya Ses Ver, Geleceğe Yön Ver, Her Çocuk Bir Fidandır" projesi kapsamında, okullara fidan ekimi ve dağıtımı yapıldı.

Fidan Şenliğine;  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mahmut KURTARAN, Orman İşletme Müdiresi Hüriye ÖZTÜRK,Şube Müdürleri Akın ARI ve M. Şirin TEMİZ, Okulumuz İdaresi, Öğretmenler ve Öğrencilerimiz katıldı. Katılımcılara Okul Müdürümüz Mehmet KONAK tarafından şenlik ile ilgili bilgi verildi.

Bu yıl yedincisi düzenlenen fidan şenliğinde Batman Merkez okulları ve ilçe okulları olmak üzere toplam 719 okula toplamda 34 bin 100 adet fidan verilmek üzere fidan dağıtımı yapılacağını ifade eden Okul Müdürümüz Mehmet KONAK projeye desteklerinden dolayı Milli Eğitim Müdürümüz KURTARAN ve Orman İşletme Müdiresi ÖZTÜRK'e teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz KURTARAN: Proje sahibi olan Batman Anadolu Lisemizin idareci ve öğretmenlerine ile desteğini esirgemeyen Orman İşletme Müdiresi Hüriye ÖZTÜRK'e teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Orman İşletme Müdiresi ÖZTÜRK: "Orman İşletme Müdürlüğü olarak daha yeşil ve daha temiz bir dünya için öğrenci ve öğretmenlerin ve Batman Anadolu Lisesinin bu güzel çalışmasını kutluyorum, Orman İşletme Müdürlüğü olarak bu tür faaliyetlere her zaman destek sunmaya hazırız." dedi.  Yapılan bilgilendirmenin ardından öğrencilerle birlikte fidan dikimi yapıldı.

04-03-202204-03-202204-03-202204-03-202204-03-202204-03-202204-03-2022