Okulumuzda Mevlid Kandili programı

Okulumuz da mevlid kandili coskuyla kutlandı. Sabah saatlerinde bir hayır severin yardımıyla tüm okulumuza lokum ikramında bulunuldu ve tüm okul kandillesti. Okulumuz öğrencileri programla günü senlendirdi. Programa okulumuz 10-D öğrencilerinden Muhammed Ali İSTEYİCİ'nin Kur'an tilaveti ile başlandı ardindan günün anlam ve önemine uygun konuşmayı yapan kıymetli konugumuz mezun öğrencimiz İnşaat mühendisi Selman Zengin öğrencilerimizle buluştu. Programi sunan 11-E sınıfı öğrencilerinden Ayşegül Özmen, gitarı ve güzel sesi ile kulaklarınızın pasını silen 11-C sınıfı öğrencimiz Yusuf Çetin ve gönlümüze işleyen şiirleriyle 10 -B sınıfı öğrencilerimizden Hiranur Alkan, duası ile içimize su serpen 12 -B sınıfı öğrencilerimizden Şeyma Baran'a ve bu güzel gunumuzun afişini yapan 11-F sınıfı öğrencilerinden Emir Cakar'a ve biyoloji öğretmenimiz sevgili Gulfer Ekmen ve dikab ogretmenlerine, yarışmayı değerlendirmek üzere yardım aldığımız Edebiyat zümresi öğretmenlerine teşekkür ederiz.

14.10.2022 416

Program sonunda düzenlenen yarışmada komposizyon alanında 1. Olan öğrencimiz 10-B sınıfından Tuana DEMİR oldu. Şiir alanında birinci olan öğrencimiz 10 -E sınıfından Harun BİRGİN oldu. 500 TL para ödülü ve diger ödüllerini  heyecanla ve mutlulukla Okul müdürümüz Mehmet Konak'in ellerinden aldılar.

Program sonunda düzenlenen yarışmada komposizyon 1.si 10-B sınıfından Tuana DEMİR, Şiir alanı 1.si 10 -E sınıfından Harun BİRGİN oldu. 500 ₺ para ödülünü Okul müdürümüz Mehmet Konak takdim etti.

14-10-202214-10-202214-10-202214-10-202214-10-2022