Öğrencimiz Ekrem ÖZENÇ (11/A) YGA akademi ve BAYER işbirliği ile hazırlanan

Öğrencimiz Ekrem ÖZENÇ (11/A) YGA akademi ve BAYER işbirliği ile hazırlanan  "BİLİMLE BULUŞ" projesine katılmaya hak kazanan 25 öğrenciden biri olmuştur. Türkiye geneli 2148 lise öğrencisi arasından 5 aylık performans değerlendirmesi ve mülakat sonucunda asil katılımcı seçilmiş ve İstanbul'da yapılan  Yaz Kampı'nda  Birleşmiş Milletler'in Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları "Sağlık ve Kaliteli Yaşam" ve "Açlığa Son"u temel alan çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ayrıca öğrencimiz Bayer'in girişim hızlandırma programı G4A Turkey'e seçilen startup şirketlerinde ve YGA Ventures'da yaz stajını başarıyla tamamlamıştır. Öğrencimiz, yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda 10 Aralık ' 2022' de yapılacak YGA zirvesine davet edilmiş ve lider koç seçilmiştir.

06.10.2022 181

videonun tamamı için tıklayın: https://www.instagram.com/reel/CgcBviUr0uD/?utm_source=ig_web_button_share_sheet