GEÇMİŞTEN GELECEĞE YÖN VER

GEÇMİŞTEN GELECEĞE YÖN VER

Okulumuzdan mezun doktorlarımızı Okul Müdürümüz Mehmet KONAK karşıladı. Okul Müdürümüz:

"Batman Anadolu Lisesi eski mezunları, çok değerli misafirler"

                Sizleri burada görmekten büyük onur duyduğumu söylemeliyim. "Geçmişten geleceğe yön ver" projesi kapsamında desteklerinizden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunarım. Batman Anadolu Lisesi olarak her zaman öğrencilerimizle guru duymanın sevinci içerisindeyiz. Sizler de böyle bir proje de bizler yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunarım.

 

                Sizlerin öğrencilerle buluşmanız onlara dokunmanız onlara rehberlik yapmanız inanıyorum ki öğrenciler çok büyük bir motivasyon sağlayacak ve kendilerine olan güvenleri artacaktır. Tekrar  geldiniz için teşekkür ederim ayaklarınıza sağlık.

Şube Müdürü Akın ARI ise;

"Çok değerli arkadaşlarım "

 

 

                        Batman'ın en köklü okulu olan Batman Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra çok güzel bölümlere geçtiniz. Bugün sizleri eski okulunuzda görmekten çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Meslek hayatınızı insanlara hizmet ederek geçirmeniz ve daha önce hepimizin üzerinde emeği olan öğretmenlerinizi ziyaret etmeniz ve öğrencilerle buluşmanız ile Bu öğrencilere çok büyük motivasyon olması ve model  olmanız  takdire şayandır. Bu bizi çok mutlu etmiştir. Emeğinizden dolayı hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varsınız."

dediler..

Daha sonra mezun doktorlarımız duygu ve düşüncelerini belirttiler. Aşağıda yer alan birkaç mezun doktorumuzun duygu ve düşünceleri şöyledir;

Mezun Doktorlarımızdan Kardiyolog M. Ali IŞIK:

"2005 yılında Batman Anadolu Lisesi mezunuyum. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi bitirdikten sonra Dicle Üniversitesi Kardiyoloji uzmanlığımı bitirdim. Şu an Mardin Devlet Hastanesi'nde Kardiyoloji doktoru olarak çalışıyorum. Çok emeği geçen Gülşin Hocamın öğrencilerle sohbet ederek bir saatlik zaman var mı deyince programımı değiştirerek geldim.

 

                12. sınıflarla şeyler esnasında çok güzel yeni dönüşler aldım. Hayatımızda geçen kısa ve önemli örnek notları aktarmaya çalıştım. Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederim."

Mezun Doktorlarımızdan Uzman Doktor Leyla SEVİM:

2004 yılında BAL mezunuyum. Erciyes Üniversitesini kazandıktan sonra Radyoloji İhtisasını Dicle Üniversitesi' de yaptım. Yaklaşık 2,5 yıl Van 'da mecburi hizmetimi yaptık sonra 6 aydır Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde çalışmaktayım. Memlekete döndükten sonra Gülşin Hoca' karşılaştık bu süre zarfında görüştük. Eski anılar canlansın diye bir öğle arası okulda beraber vakit geçirdik. Meslek tanıtımı için organizasyon yapılırsa katılırmışsınız diye sordu. Ben de seve seve kabul ettim. Ve gerçekten çok mutlu oldum eski dönem arkadaşlarımla karşılaştım hem de öğrencilerle sohbet etme şansım oldu ilginiz için çok teşekkür ediyorum, gerçekten."

 

Daha sonra mezun doktorlarımız sınıflarımızı dolaşarak gelecekteki meslektaşları ile buluştular.

09.10.2019 2155

09-10-201909-10-201909-10-201909-10-201909-10-201909-10-201909-10-201909-10-201909-10-201909-10-2019